Všechno co jste chtěli vědět o lavinových pípácích, ale nenašli jste info

21.11.2005
admin

Autor: redakce

V připravovaném článku se chceme zaměřit nejen na souhrn důležitých informací obecného charakteru, ale bude zpracováno i srovnání modelů od různých výrobců dostupných na našem trhu. Toto srovnání vychází z praktických zkušeností a reálných situací Viktora a jeho kolegů, profesionálních horských vůdců UIAGM.

Nicméně, prostor k vyjádření chceme nechat také druhé straně, laické veřejnosti. Ať již máte zkušenosti dlouholeté, s používáním určitého lavinového vyhledavače, nebo nemáte zkušenosti žádné. Můžete stát zrovna před rozhodnutím, který z dostupných pípáků si zrovna pořídit před rozjíždějící se sezónou. Podle jakých kritérií se tak rozhodutjete při nákupu? Rozhoduje značka, cena, technická specifikace udávaná výrobcem (dosah signálu, počet baterií, doplňkové funkce – kompas, digitální/analogový) či rada od zkušeného přítele na telefonu …

Za účelem co nejobjektivnějšího zpracování článku chceme dát prostor pro vaše dotazy, zkušenosti a poznatky, náhled na celou problematiku. Vaše náměty zapracujeme do uceleného článku.  Jde nám o přehlednost a zlepšení  vaší orientace   dostupných informací. Nejedná se o žádný marektingový tah! Nebojte se proto vyjádřit, položit jakýkoliv dotaz! Díky za spolupráci!

            Vaše příspěvky vkládejte prosím do připraveného diskuzního fóra
                                      “LAVINOVÉ VYHLEDAVAČE

Komentáře

komentářů

Komentáře

komentářů