Kultovní telemarková setkání La Skieda uzavře sezónu v Livignu

10.3.2016
marek

Pokud jste freeheelista tělem i duší nebo si jen chcete vyzkoušt, jaké to jezdit s volnou patou, nemůžete vynechat nejvýznamnější telemarkové setkání La Skieda, které proběhne 2 – 9. dubna v italském Livignu.

La Skieda má každoročně famózní účast stovek příznivců telemarku, kteří přijíždějí z celého světa a je tak pro všechny milovníky volné paty každoročním vyvrcholením telemarkové sezóny.

Livigno backcountry

Letošní 22. ročník je nabitý akcemi, kde si každý najde to „své“. Přes den můžete pronikat do základních tajů pokleku či si zdokonalit svojí techniku se zkušenými instruktory. Kdo upřednostňuje backcountry, může každý den vyrazit, „hikovat“ po okolních kopcích s těmi nejlepšími alpskými průvodci a vybrat si v závislosti na svých schopnostech stupeň obtížnost exkurze.

Ale to není zdaleka vše, co je tu pro vás připraveno. Kromě freeridového, historického a juniorského závodu, jsou pro vás připraveny zajímavé přednášky, prezentace nejnovějších tele filmů, ale i testování nejnovějšího teleamrkového vybavení. La Skieda vás nenechá vydechnout a pokud si myslíte, že soumrak je pro vás impulsem ke spánku, mýlíte se! Každý večer je párty v nějakém z místních klubů nebo fire party pod širým nebem, večeře na vrcholu hory a další kulturní vyžití. Našlapaný týden, kdy se snažíte nechybět na žádné akci, udělá své a proto je pro vás připraven čas na relaxaci, třeba během yoga kurzů nebo během AquaGranda dne v jednom z nejlepších akvaparků v Itálii. Naším nejoblíbenějím zážitkem však zůstává Trepallina Party, kdy se všichni účastnící sjednou do údolí, kde uprostřed přírody proběhne obří oběd pod širým nebem.

Pokud máte jen trošku chuť si tento staronový styl vyzkoušet, neváhejte a s klidem se vydejte do Livigna kde se Vám dostane milého a nadšeného přijetí, kde všichni vládnou jedním telemarkovým jazykem. Čekáme jen na tebe, tebe, ale i tebe…(Věk, prosím pěkně, nerozhoduje!)„Free Heels, Soul and Mind!“

Program: http://skieda.com/?page_id=243&lang=en

Zvýhodněné balíčky: http://skieda.com/?page_id=240&lang=en

 

Komentáře

komentářů

Komentáře

komentářů