Letní Grand Masta Camp

3.6.2005
admin

Autor: redakce

V Les 2 Alpes se nachází ledovec Mantel, na který navazuje ledovec Girose, což je největší sjízdný ledovec v Evropě. Na ledovec Mantel se v létě přesunuje také snowpark a to do výšky mezi 3 200 m n. m. a 3 421 m n. m.

Letní snowpark přitahuje už několik let řadu profesionálních jezdců z celého světa a je místem konání mnoha snowboardových campů. Ve stejných termínech jako GMC zde bude také Girlie camp a Rossignol camp, na který přijede například J. F. Pelchat,  Jonas Emery atd.

 

Tento rok se bude navíc plocha parku zvětšovat o 40 % a přibudou především malé a střední skoky a boardecross pro začátečníky. Tím se z tohoto snowparku stane největší letní snowpark v Evropě. Krom plánovaných malých skoků jsou tu tradičně dvě rampy, několik opravdu velkých skoků, cornery, spiny a nejrůznější boxy, céčka, lámačky, zetka, rainbow a další zábradlí na obrušování hran a ničení snowboardů.

Kvalita letního parku rozhodla o místě konání letních GMC. V létě máte také možnost naučit se nejvíce triků. Důvodů je hned několik. Letní parky bývají větší s rozmanitějšími překážkami. V létě je také většinou lepší počasí, takže park vypadá každý den stejně. Ráno je zmrzlý, ale perfektně upravený. Přijedete tedy ráno a začnete se rozježďovat. Mezitím rampa i skoky začínají měknout a když už jsou dopady měkké je na čase pustit se do progresivního ježdění a zkoušet nové triky.

Léto má ještě výhodu podstatně delšího dne, takže když se vrátíte z ledovce nabízí se vám konkrétně v Les 2 Alpes spousta dalších možností sportovního vyžití.


  
Letní Gran Masta Camp proběhne formou zájezdu, který bude obsahovat základní program. Cena campu je od 9 990 Kč a obsahuje základní program, 7 x ubytování, 6 denní skipas včetně aktivit, dopravu autobusem (pouze v 1. termínu) průvodce atd.

Základní program
Test centrum – půjčování snowboardů a vázání
Tool time – rady jak se starat o snowboard a jak si správně nastavit vázání
Lavinový kurz – základní informace o lavinách a pravidla chování na horách
Teoretické rozbory triků – pomocí videomateriálů a nákresů

V ceně skipasu jsou vstupy do bazénů, vstupy na kluziště, 6 jízd na letní bobové dráze, tenis, vyjížďka na jezeře, lekce lukostřelby a golfu.
Další aktivity – skatepark, lezení (skály, stěna), paragliding, rafting, sjezdy na horských kolech atd.

Za příplatek 1 800 Kč je možné objednat si coaching a videocoaching.
Coaching: 5 dní ze 6 dnů ježdění. Každý den 2 hodiny.
Videocoaching: 5 dní v rámci coachingu

Slevy
Bez skipasu – 4 000 Kč
Bez dopravy – 2 000 Kč (pouze v 1. termínu)

Termíny
01. 07. – 10. 07. 05 (bus / vlastní doprava)
08. 07. – 17. 07. 05 (pouze vlastní doprava)

Na první termín je možné jet autobusem nebo vlastní dopravou.
Druhý termín je pouze na vlastní dopravu.
U druhého termínu tedy začíná cena již od 7 930 Kč.
 
Podrobné informace
www.snbcamp.cz
tel.: + 420 777 877 533
 

Komentáře

komentářů

Komentáře

komentářů